Trobades intrumentals

Trobades intrumentals

Les TROBADES INSTRUMENTALS tindran lloc el dissabte 6 i diumenge 7 de novembre del 2021 a l’Escola Municipal de Música de Llinars del Vallès.

Un cop l’any, a mig curs, organitzem un cap de setmana,  on tots els alumnes d’instrument, de 7 a 16 anys practiquen per grups i junts unes peces d’una temàtica concreta, que han estat treballant anteriorment a classe d’instrument. Apostem per un format on els alumnes es troben el mateix dia, es treballa per família instrumental i es fan activitats conjuntes per oferir un concert a les famílies al final de cada dia. Per raons logístiques i de prevenció COVID19, una part dels alumnes assistirà el dissabte i l’altra part el diumenge.

 

Enguany, hem preparat un repertori que ens recorda la importància de resoldre els conflictes, d’estimar-nos i de treballar per un món millor. La música és un dels vehicles més transversals per reivindicar la pau al món i us proposem un concert amb temes com ‘Blowin in the wind’ de Bob Dylan, ‘El Cant dels Ocells’ de Pau Casals o ‘Imagine’ de John Lennon,  entre altres.

Gestió

Titularitat