Nadales per a les Residències de gent gran de Llinars del Vallès

Nadales per a les Residències de gent gran de Llinars del Vallès

Cada any, pels volts de Nadal, el cor A-Sons anava a cantar nadales a les dues Residències de gent gran de Llinars del Vallès.

Aquest any, durant els primers dies de desembre, on a l’escola hem pogut reemprendre les activitats en grups de 6 alumnes, ens hem reunit amb mascareta, distància i portes i finestres obertes, per poder gravar algunes nadales per la gent de les Residències i així felicitar-lis el Nadal i donar una mica d’alegria i esperança en aquest any tant extrany i difícil per a tothom.

En representació de l’Ajuntament de LLinars del Vallès i de l’Escola Municipal de Música, el passat 22 de desembre vam anar a entregar a les dues Residències un pen amb dos vídeos: un amb nadales cantades pels cors d’Inicis i Cor A-Sons i un altre amb una interpretació d’El noi de la Mare, feta pels alumnes més joves de violoncel de l’escola. Les dues Residències han estat molt agraïdes de rebre aquest regal.

Gràcies a tots els intèrprets per acostar aquest esperit nadalenc a la població més gran i enguany més sola del nostre poble.

A continuació teniu els links dels dos vídeos que els hi vem entregar:

  • Nadales del Cor d’Inicis i el Cor A-Sons:

https://youtu.be/SRYXZPsVRSs

  • El noi de la mare, violoncelistes:

https://youtu.be/D1ugVRn8BiI

 

Gestió

Titularitat