Canvi d’imatge

Canvi d’imatge

Estrenem nova imtage!

Creixem en experiència i en nombre de socis i alumnes, però també en qualitat de projectes. Per això hem cregut important revisar la manera amb la qual ens presentem i volem ser reconeguts. Els canvis ens ajuden a avançar i és per això que hem volgut fer una aposta per una renovació de la imatge de totes les nostres formacions

Tots els cors i escoles de música de l’entitat s’agruparan a partir d’ara sota una mateixa tipografia i estaran englobades per dos logos diferents: una “a:” com a marca general d’Amics de la Unió i una “e:” per totes les escoles de música, és a dir, l’Escola de Música de Granollers, la de Llinars i la de Dosrius. Els dos punts volen recollir la idea de clau en notació musical i uneixen la vessant educativa i associativa de l’entitat.
Pel que fa als colors, hem volgut recuperar, d’una banda, el vermell corall pel logotip de societat coral i, de l’altra, hem mantingut el groc ataronjat pel logotip de l’escola de música de Granollers, el blau cel per l’escola de música de Llinars i, finalment, hem escollit el verd per l’escola de música de Dosrius.
Per últim, tots els cors tenen un logotip propi: els cors d’adults incorporen una simbologia musical i els dels més petits, fan servir un color característic dins la mateixa tipografia.
Esperem que us agradi i sentiu com a pròpia aquesta nova imatge que hem encarregat al dissenyador Miquel Llach.

                          

Gestió

Titularitat