Amics de la Unió presenta el concurs La teva nadala!

Amics de la Unió presenta el concurs La teva nadala!

Aquest dimecres 25 de novembre de 2020 s’ha presentat a través de la web i les xarxes socials el primer concurs virtual organitzat per Amics de la Unió. Sota el títol de La teva nadala!, els participants podran optar a un premi en les dues categories que s’estipulen a les bases del concurs.

 

L’objectiu del concurs és potenciar la creació musical entre persones de totes les edats en relació al Nadal. Caldrà gravar-se interpretant una nadala, que pot ser inventada, la versió d’una nadala ja existent o un medley de nadales, entre d’altres propostes. El concurs està obert a qualsevol persona d’arreu del món que hi vulgui participar, sempre i quan compleixi els requisits de participació.

 

Tots els vídeos s’hauran de penjar amb l’etiqueta #amicsdelauniolatevanadala i caldrà que siguin publicats en format visible a un compte de YouTube o Instagram, a part dels altres requisits que s’especifiquen a la pàgina del concurs.

 

Us animem a participar a aquest concurs nadalenc i a sorprendre’ns amb la vostra creativitat. Teniu temps fins el 23 de desembre de 2020!

Gestió

Titularitat