Marta Dosaiguas

Professora de piano, sensibilització i
llenguatge musical

Marta Dosaiguas

Marta Dosaiguas Canal (Granollers, 1989) va iniciar els seus estudis a l’Escola de Música Amics de la Unió estudiant piano amb Joan Vila i violí amb Berta Sariol. Posteriorment va cursar el Grau Mitjà en Interpretació del Piano a l’EMM Josep Maria Ruera Jordi Masó i, més endavant, va cursar el Grau Mitjà en Interpretació del Violí a la mateixa escola amb Chus Castro. Està llicenciada a l’ESMUC en l’especialitat de Pedagogia del Piano amb Vladislav Bronevetzsky com a professor, amb qui va seguir fent formació continuada d’interpretació del piano. També ha cursat el Màster Oficial en Musicologia, Educació Musical i Interpretació de la Música Antiga de la UAB, en la branca d’educació musical. Recentment s’ha graduat en Direcció de Cor a l’ESMUC amb professors com Johan Duijck.

L’abril del 2019 ha guanyat el premi a Millor Directora del XLVIII Certamen Coral d’Ejea de los Caballeros, a més del Primer Premi de la categoria de cors joves al Cor Jove Amics de la Unió que ella mateixa va dirigir.

És professora de l’Escola de Música Amics de la Unió de Granollers des del 2007. Combina classes d’instrument i sensibilització amb la direcció d’alguns dels cors de l’escola. És directora del cor Petits Cantors Amics de la Unió, del Cor Jove Amics de la Unió, així com també del Cor Femení de Granollers i de la Coral la Lira de Montornès.

Actualment combina la seva feina a Amics de la Unió amb les tasques de professora associada de la Facultat d’Educació de l’UAB.

Entrevista

Revolution

Gestió

Titularitat