Víctor Blasco

Professor de piano

victor btqrs publica

Nascut a Barcelona el 1977. Amb 10 anys va iniciar els seus estudis de piano a l’EMM de Montmeló amb la Teresa Ribas i des de llavors tota la seva experiència, tant personal com professional, ha anat lligada a l’educació musical.

Després de Montmeló va seguir els seus estudis musicals al Conservatori de Granollers, Sabadell i finalment al Conservatori del Bruc, a Barcelona.

Després d’obtenir el títol de Professor de Solfeig, del Pla 66, va començar estudis universitaris. El 2003 es va graduar en Magisteri Especialitat en Educació Musical a la Universitat Blanquerna i 4 anys després va aconseguir la Llicenciatura en Història i Ciències de la Música a la Universitat de la Rioja.

Durant 18 anys ha estat professor de música a infantil i primària a l’Escola Garbí d’Esplugues de Llobregat on coordinava a més totes les extraescolars de música de l’escola, instruments, llenguatges i agrupacions instrumentals.

El 2018 va viatjar al Brasil, concretament a la ciutat de Curitiba, on va passar dos anys treballant a diferents escoles de música i on va aprendre la cultura i saber fer musical brasiler al Conservatori de Música popular de Curitiba, de la mà d’alguns dels millors músics de la ciutat, Vina Lacerda, Luis Rolim, Tahles Lemos… es va endinsar en l’apassionant món de la percussió. Gràcies a aquest treball actualment regeix, juntament amb Ana Carolina Tavares, un projecte de percussió infantil creativa anomenat Grup Batuqueiros.

Actualment combina la feina de professor de música de la ESO, amb les classes de piano i la gestió i actuació amb l’esmentat grup.

Grup Batuqueiros BCN

Gestió

Titularitat