Title Image

Veus

Cor Infantil Amics de la Unió

Director
Josep Vila Jover

Veus – Cor Infantil Amics de la Unió és una formació de veus blanques d’entre 12 i 18 anys que neix el 1996 amb el projecte de l’Escola de Música Amics de la Unió. Actualment compta amb 60 membres i un ventall de propostes que destaquen per la seva singularitat i eclecticisme.

Veus ha participat en nombrosos festivals internacionals, destacant els de Taiwan, Japó, Xina i Estats Units. Ha estat premiat en nombrosos certàmens i concursos. Entre els premis més recents destaquen, Reconeixement de la Fundació Guido d’Arezzo a Itàlia (2017), finalista al Grand Prix Europeu de Cant Coral a Varna-Bulgaria (2016),  Primer Premi al 47è Certamen Coral de Tolosa (2015) i la Silver Rose Bowl del concurs de la UER Let the Peoples Sing! (2013).

De les produccions recents, en destaca la participació en La Passió segons Sant Mateu dirigida per Jordi Savall (2019); les nombroses col·laboracions al Gran Teatre del Liceu: Cavalleria Rusticana i Pagliacci (2019), Conte de Nadal (2017, 2018, 2019), Carmen (2020); o l’estrena de l’espectacle Revolution amb Panda van Proosdij (2019), del qual en va sorgir un DVD editat per Ficta.

Actualment Veus – Cor Infantil Amics de la Unió és formació resident al Teatre Auditori de Granollers.

Espectacle Songs of Hope

La nostra dansa

Pròxims
esdeveniments

No hi ha esdeveniments propers en aquest moment

Mecenes

Patrocinadors

Col·laboradors

Amb el suport de