Roger Vilarnau

Professor de piano

Roger Vilarnau

Nascut el 1996 a Barcelona, inicia els seus estudis musicals als 6 anys a l’acadèmia Musicant sota el mestratge d’Eulàlia Casso i del compositor Josep Lluís Guzmán i Antich, amb qui estudiarà els fonaments del solfeig, l’harmonia i la composició. Dos anys més tard, començarà els estudis de piano clàssic i jazz amb el professor Aleix Mañosas.

Amb 16 anys deixa l’acadèmia i trasllada els seus estudis musicals a la pianista i pedagoga Anna Serret Almenara i al pianista Rafael de Castro, amb qui amplia els seus coneixements harmònics i pianístics.

El 2015 ingressa a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) com a estudiant de piano clàssic amb el pianista Jordi Camell Ilari. Complementàriament, rep classes de música de cambra d’Alan Branch, Kennedy Moretti i Vladislav Bronevet així com classes de piano jazz de la mà del pianista Ignasi Terraza.

Debuta com a solista l’any 2018 amb l’Orquestra de vents de l’ESMUC amb el Concert per a vents i piano d’Stravinsky, a l’Auditori Enric Granados. Al llarg de la seva carrera musical ha rebut classes de pianistes de renom internacional com Claudio Martínez-Mehner, András Kémenes, Andrezj Pikul, Manuela Gouveia, Pietro de Maria, Marta Zabaleta o Luis Fernando Pérez, i ha actuat en teatres com l’Auditori Mas i Mas, l’Església de Sant Gaietà, el Museu Comarcal de Cervera, Auditori Municipal de Lleida, l’Auditori del Liceu o la Sale Apollinee del Teatre la Fenice, entre d’altres.

Gestió

Titularitat