Roger Busqué

Professor de violí

Roger Busqué

Roger Busqué i Bertran (El Masnou, 1976). www.musicimestre.cat Grau Superior de violí al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, amb Eva Graubin (2000-2004). Grau Professional de violí al Conservatori Professional de Música de Manresa, amb Jordi Humet (1994-1999). Grau Elemental de violí a l’Escola Municipal de Música Josep Mª Ruera de Granollers, amb Ernest Miralles (1990-1994).

La influència més important que ha rebut com a mestre i violinista ha estat d’Eva Graubin, amb qui hi estigué estudiant durant 7 anys. També ha rebut classes de violí d’Agustín León Ara, Kai Gleusteen, Marta Garcia, Javier Mateos i Aurora Pérez.

Com a instrumentista ha tocat, entre d’altres, a la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya), Orquestra del s. XXI, Orquestra de Cambra de Granollers, Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Furius Music Orchestra.

Vint anys d’experiència com a mestre de violí en diversos centres i escoles, entre d’altres: Escola de Música del Guinardó, Escola Diaula de Barcelona, Escola Flotats de l’Hospitalet, Escola l’Estudi de Sabadell, Centre d’Educació Musical de Terrassa.

Estudis de composició al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona i a l’ESMUC. Durant gairebé deu anys estudià harmonia, contrapunt, harmonia contemporània i composició amb Gérald Behncké Anglade, de qui també ha rebut una important influència. Estudià fuga amb Josep Poch i un any de composició a l’ESMUC amb Willem Dragstra.

Interessat en la interdisciplinarietat artística i les humanitats, ha estudiat filosofia amb Lluís Mª Xirinacs i Raïmon Panikkar (2004-2007/2008), filologia catalana (a la UAB i a la UOC) i ha treballat de tècnic cultural (2007-2010).

18/03/2020

Títol del vídeo

Gestió

Titularitat