Laura Garcia

Professora de piano i llenguatge musical

Laura Garcia

Laura Garcia Navarro neix a Granollers l’any 1990. Va començar els seus estudis de Grau Elemental a l’Escola de Música Amics de la Unió estudiant piano amb Joan Vila i, com a segon instrument, violí amb Berta Sariol. Seguidament, va cursar el Grau Professional amb l’especialitat de piano a l’Escola Municipal de Música Josep Mª Ruera amb Josep Maria Roger.
Durant la seva formació va estudiar piano amb J. Àngel Rodríguez Martín, Carlos Apellàniz, Joseph Mardon i Renata Casero; i cant, amb Manuela Muñoz. Es va llicenciar en Pedagogia del Llenguatge i de l’Educació Musical al Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València on paral·lelament va realitzar varis cursos de Direcció de Cor amb Rafael Sànchez Mombiedro. A més a més, va complementar la seva formació a Musikeon amb cursos intensius de tècnica, història i interpretació pianística amb Luca Chiantore i Pablo Gómez.
Més endavant, va cursar el Màster Universitari en Formació del Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat per la Universitat Internacional de València i es va graduar en Educació Primària amb la menció de Música per la UCJC de Madrid.
Va treballar com a professora de piano, cor, llenguatge musical i preparatoris, per a proves d’accés a Grau Professional al territori valencià durant quatre anys. I des del 2014 treballa a l’E.M.M de Llinars fent classes de piano i llenguatge i, un any més tard, a la International School of Catalunya impartint classes de Música a Primària.

Gestió

Titularitat