Laia Tatjé

Professora de piano

Laia Tatjé

Laia Tatjé Fargas. Neix a Salelles l’any 1996 dins d’una família de dansaires d’arrel. S’inicia al piano gràcies al seu avi (organista del poble) i posteriorment a l’escola l’Espill i al Conservatori Municipal de Música de Manresa. Continua la seva formació musical i es gradua a l’ESMUC, en l’especialitat d’Interpretació de Piano Clàssic amb el professor Adolf Pla.

Curiosa i polifacètica, complementa la seva basant musical amb l’expressió de la dansa clàssica, contemporània i d’arrel tradicional des de ben petita (Escola de Ballet Olga Roig, AREA, Eulàlia Blasi, ESDM, Nunart i Sa Nau).  Actualment, segueix en recerca estudi i creació constant de diferents llenguatges musicals (clàssica, jazz, música moderna) i de dansa i consciència corporal (contemporània, contact improvisation) així com compartint la pràctica del ioga seguint el llinatge de Sri Dharma Mittra i Sri Andrei Ram Om.

Com a docent ha codirigit la coral Geroni de Moragues de la fundació AMPANS, ha donat classes de piano a diverses escoles i de forma particular. És membre del grup musical Sèlia, ha cocreat l’espectacle El tango de Piazolla amb el Quilombo Quintet, ha creat part de la música de l’espectacle Somnis de l’esbart Grup de Dansa Cor de Catalunya i ha compost la banda sonora del curtmetratge A la utopia. Ha format part de l’espectacle Éxodo del coreògraf xilè Mauro Barahona com a ballarina i també ha coreografiat i interpretat la Partita número 1 de J.S. Bach en un treball d’investigació amb la seva companya i pianista Joina Canyet.

Gestió

Titularitat