Josep Vila Jover

Director artístic

Josep Vila Jover

Nascut a Granollers el 1970, va estudiar direcció coral amb Enric Ribó, Conxita Garcia i Christian Grube. Des de 1995 és el director artístic de la Societat Coral Amics de la Unió, una prestigiosa escola coral de Granollers que compta amb més de sis-cents cinquanta alumnes i deu cors en actiu.

En aquesta institució hi dirigeix VEUS – Cor infantil Amics de la Unió -format per 60 veus blanques d’entre 12 i 18 anys- i el Cor de Cambra de Granollers, un cor mixt de 40 membres. Tots dos cors són formacions residents al Teatre Auditori de Granollers des de l’any 2017.

Aquests cors han actuat en les temporades estables del Palau de la Música Catalana, L’Auditori de Barcelona i el Gran Teatre del Liceu, on ha col•laborat amb reconeguts directors com Edmon Colomer, Jordi Savall, Lluís Vilamajor, Robert King, Manel Valdivieso, Álvaro Albiach, Pablo González o Rubén Gimeno. També realitza regularment concerts i gires internacionals, arreu d’Europa i des de l’agost del 2017 també fora del continent.

És convidat de manera regular com a director a tallers, workshops i festivals internacionals de cant coral. Entre les últimes participacions cal destacar el festival EUROTREFF 2017 a Wolfenbüttel (Alemanya), l’Europa Cantat 2018 a Tallinn (Estònia), on va realitzar un taller juntament amb el director hongarès József Nemes o el 6º Encuentro de Coros “El Canto Nos Une” a Colòmbia el setembre del 2018.

Direcció Songs of Hope

El mestre i el bon caçador

Gestió

Titularitat