Gerard López Fossas

Professor de baix i guitarra

foto escenari gerard

Gerard López Fossas neix a Granollers l’any 2002. Va començar els seus estudis de Grau Elemental a l’Escola Municipal de Música Josep Mª Ruera i seguidament va cursar el Grau Professional amb l’especialitat de guitarra elèctrica. Durant la seva formació va estudiar harmonia amb Martí Ventura, Josep Maria Sauret i Marc Vidal, guitarra elèctrica amb Daniel Rubies i baix elèctric amb Miquel Àngel Cordero i Aleix Forts.

Va compaginar la seva formació amb diversos cursos de piano i baix elèctric a l’Escola Amics de la Unió de Granollers amb Sergi Rodríguez i Iu Boixader, així com el curs “Escoltar, tocar i aprendre” organitzat per l’ESMUC, a càrrec de Lluc Casares, el curs “Juliol Intensiu” organitzat per Taller de Músics, a càrrec de Santi Galán i Yeray Hernández, el projecte “Campus Rock Lleida”, amb Toni Xuclà, Jimmy Piñol i Joan Pau Chaves i “l’Intèrpret Camp Rock” amb Jaume Oliver i Alfons Pérez.

Ha fet classes particulars de guitarra amb Dani Pérez i Jordi Pegenaute, i ha complementat la seva formació assistint a Masterclasses de Bill Frisell, David Soler, Llibert Fortuny i Martín Leiton.

Actualment finalitzant el Curs d’Orientació al Superior del Taller de Músics amb l’especialitat d’interpretació guitarra Jazz, formant-se amb Àngel Ferrer, Pau Solsona, Vicent Pérez i Raül Reverter, té l’objectiu d’accedir als estudis superiors aquest mateix any.

Artísticament ha participat en diverses formacions d’estils molt variats. És guitarrista del grup de pop en català Sabana, amb qui ha publicat un EP: “Martes Borealis” i recentment ha estat produint el primer disc d’estudi. També participa en altres projectes sorgits del Taller de Músics, com ara Eric Abril & Gerard López, duet de jazz clàssic. Anteriorment havia participat en formacions de rock i funk sorgides del Conservatori de Granollers.

Actualment és professor de guitarra i baix elèctric a l’Escola Municipal de Música de Llinars del Vallès.

Sabana – Festival Brot 2020

“Dijous” + “La Porta del Demà”

Sabana

Els camps de l’oest

Gestió

Titularitat