Andrea Talavero

Professora de llenguatge i violí

Andrea Talavero bn

Nascuda a Barcelona el 1996, comença els estudis musicals als 5 anys a l’Escola Municipal de Música Can Roig i Torres, a Santa Coloma de Gramenet, on evoluciona sota la tutela de Bernat Bofarull com a professor de violí i Àlex Ramírez, de cambra. L’any 2018 es gradua al Conservatori del Liceu, on ha cursat els estudis superiors sota el mestratge de Daniel Cubero, Kai Gleusteen i Gisella Curtolo.

En el mateix centre ha rebut classes regulars de cambra de Daniel Ligorio, Amparo Lacruz, Daniel Cubero, Vesko Stambolov.

Ha participat en diverses masterclass tant de violí com de cambra, rebent consell d’Elena Rey, Joel Bardolet, Oksana Solovieva, Amat Santacana, Maria Sanz, Vera Martínez, Abel Tomàs, Arnau Tomàs, Rob Broek i Stephanie Baer, entre d’altres.

La seva inquietud per les arts l’ha portat ha participar en projectes interdisciplinars que incorporen altres disciplines de l’escena, com la dansa o el teatre.

Col·labora habitualment amb la GiOrquestra i Camera Musicae. Amb aquesta última ha participat en la recent gira espanyola amb la pianista Judith Jáuregui, i ha tocat en festivals destacats com Musika-Música de Bilbao.

Cal destacar la seva participació en els espectacles “Soñando el Carnaval de los Animales” i “Pedro y el Lobo” de la premiada companyia Títeres Etcétera de la mà de Murtra Ensemble.

Toca un violí construït pel luthier David Bagué.

Gestió

Titularitat