Ignasi Prunés

Professor de llenguatge i piano

_MG_3742

Ignasi Prunés de Riba (Granollers, 2000) va rebre l’educació musical bàsica a l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla del Vallès, juntament amb el seu pare Vicenç Prunés, i posteriorment a l’Escolania de Montserrat (2009-2014), on va estudiar piano i orgue amb Carles Viarnès i Mercè Sanchís. Durant aquests anys, va tenir com a director de cor en Bernat Vivancos i va participar en nombrosos concerts per Europa, els EE.UU i Rússia. Completà el Grau Professional de Piano a l’IEA Oriol Martorell, amb Xavier Pardo, éssent premiat amb el Premi d’Honor.

Ha rebut classes magistrals de professors/es de renom com Vladimir Viardo, Vladimir Ovchinnikov, Diana Baker i Claudio Martínez Mehner entre altres.

Actualment cursa el Grau Superior a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), amb Denis Lossev com a mestre. Ha estat premiat amb menció d’honor al concurs Juventuts musicals de Vilafranca i amb el segon premi al Concurs de Música Ciutat de Mataró.

Ha cursat el Grau Professional d’Orgue al Conservatori de Granollers, i actualment l’estudia amb Juan de la Rubia a l’ESMUC.

Ha participat en diverses classes magistrals d’orgue a Granollers amb organistes internacionals de tres continents.

I. Albéniz

Corpus Christi en Sevilla (Iberia, III)

Rachmaninov

Etude-tableau Op.39 No.6

Gestió

Titularitat