Gerard López

Professor de guitarra, combos i llenguatges musicals

Gerard López

Gerard López Fossas neix a Granollers l’any 2002. Va començar els seus estudis de Grau Elemental a l’Escola Municipal de Música Josep Mª Ruera i seguidament va cursar el Grau Professional amb l’especialitat de guitarra elèctrica. Durant la seva formació va estudiar harmonia amb Martí Ventura, Josep Maria Sauret i Marc Vidal, guitarra elèctrica amb Daniel Rubies i baix elèctric amb Miquel Àngel Cordero i Aleix Forts.

Va compaginar la seva formació amb diversos cursos de piano i baix elèctric a l’Escola Amics de la Unió de Granollers amb Sergi Rodríguez i Iu Boixader, així com el curs Escoltar, tocar i aprendre” organitzat per l’ESMUC, a càrrec de Lluc Casares, el curs Juliol Intensiu” organitzat per Taller de Músics, a càrrec de Santi Galán i Yeray Hernández, el projecte “Campus Rock Lleida”, amb Toni Xuclà, Jimmy Piñol i Joan Pau Chaves i lIntèrpret Camp Rock” amb Jaume Oliver i Alfons Pérez.

Ha fet classes particulars de guitarra amb Dani Pérez i Jordi Pegenaute, i ha complementat la seva formació assistint a Masterclasses de Bill Frisell, Marcelo Woloski, Guillermo Klein, Petros Klampanis i Ben van Gelder, entre d’altres.

L’any 2021 finalitza el Curs d’Orientació al Superior del Taller de Músics amb l’especialitat d’interpretació guitarra Jazz, formant-se amb Àngel Ferrer, Pau Solsona, Vicent Pérez i Àlex Fortuny.

Actualment, està cursant el Grau d’Ensenyaments Artístics Superiors de Música en l’especialitat d’Interpretació Guitarra Jazz al Taller de Músics ESEM, formant-se amb músics com Néstor Giménez, Santi de la Rubia, Santi Galán, Vicenç Solsona i Àlex Fortuny.

Com a intèrpret, en l’actualitat treballa en diversos projectes de pop en català: ha participat en la gravació i gira del primer EP “Martes Borealis”, i del primer disc d’estudi “Ja no m’hi encanto” del grup granollerí Sabana, i recentment s’ha incorporat al grup Socunbohemio, participant en la gravació del segon LP i la corresponent gira. També treballa amb altres projectes i formacions sorgits al Taller de Músics.

Actualment, és professor de guitarra, combos i llenguatges musicals a l’Escola Municipal de Música de Llinars del Vallès.

Socunbohemio

Als nostres amants

Sabana

Dock St.

Gestió

Titularitat