Title Image

Cor de Cambra

de Granollers

Director
Josep Vila Jover

El Cor de Cambra de Granollers és una formació de veus mixtes que neix el 1996 amb el projecte de l’Escola de Música Amics de la Unió. Actualment compta amb 30 membres i un seguit de programes exigents que van de la música antiga al romanticisme.

Ha participat en diversos festivals internacionals de cant coral tant a l’Estat espanyol com a diversos països d’Europa, ha col·laborat amb formacions com l’OBC en un programa de Brahms i Shumann a L’Auditori de Barcelona (2019), l’OSV amb la 9a de Beethoven al Palau de la Música Catalana (2018) o l’Orquestra Vespres d’Arnadí com a cor d’escenari al Messies Participatiu als auditoris de Girona i Barcelona (2019). L’any 2019 va guanyar el Segon Premi al XLVIII Certamen Coral d’Ejea de los Caballeros.

Ha publicat alguns treballs discogràfics com Després del Jazz (2011) amb Martí Ventura Quartet o Josep M. Ruera, Música vocal (2009). També ha publicat l’enregistrament de la producció Cantem (2018) i de El viatge del destí  (2019) amb l’OCGr i el director convidat Josep Caballé, que es poden trobar al canal de YouTube de la formació.

Actualment el Cor de Cambra de Granollers és formació resident al Teatre Auditori de Granollers.

Espectacle Cantem

Catalanes

Pròxims
esdeveniments

No hi ha esdeveniments propers en aquest moment

Gestió

Titularitat