Cèlia Galán

Professora de cant coral, piano i llenguatge musical

Cèlia Galán

Nascuda a Granollers l’any 2001, Cèlia Galán López comença els seus estudis musicals als 3 anys a l’Escola de Música Claudi Arimany a Les Franqueses, realitzant una introducció i descobriment dels instruments, el ritme i la melodia. Als 6 anys inicia l’aprenentatge del violoncel, l’instrument que l’ha acompanyat fins ara, 14 anys més tard. Paral·lelament, estudia piano com a segon instrument i guitarra de manera no tan professional amb el seu tiet, músic  llicenciat en guitarra flamenca.

L’any 2012 canvia d’escola i segueix els seus estudis musicals a Amics de la Unió de Granollers, realitzant classes de violoncel, cor, tècnica vocal, orquestra i harmonia fins a nivell preparatori per a realitzar el grau professional al Conservatori Josep Maria Ruera. Combina la branca artística musical amb la dansa, estudiant ballet clàssic, jazz, contemporani i flamenc a diferents acadèmies del Vallès i Barcelona.

Tot i venir de família paterna de músics, decideix encaminar els seus estudis professionals cap al camp de la salut, entrant a estudiar infermeria a l’hospital universitari de Bellvitge, amb la Universitat de Barcelona, una de les més prestigioses en ciències de la salut a nivell nacional. No obstant, continua formant-se musicalment a l’escola de música i posant en pràctica els seus coneixements a dalt dels escenaris amb grups musicals com “Reskate”, on ha estat cantant, “Diveu”, el duet on actualment canta, toca el piano i la guitarra o “Arraigo”, el grup de flamenc fusió d’on avui dia n’és violoncel·lista.

El seu objectiu professional és combinar la música, allò que l’ha inspirat des de ben petita, amb l’obstetrícia, el camp al qual ha decidit dedicar-se. Actualment, imparteix classes de cant coral, piano i llenguatge musical a l’Escola Municipal de música de Llinars del Vallès.

Gestió

Titularitat